-->

miércoles, 27 de diciembre de 2017

RÈCORD D'INSCRITS AL REPTE DEL CALENDARI 2017


Després de no cel·lebrar-se al 2016, enguany els nedadors Màsters del C.E. Mediterrani tornen a convocar aquest dissabte 30 la sisena edició del ja tradicional Repte del Calendari. Més de 140 persones acomiadaran 2017 nedant 120 sèries de 100 metres (12 kilòmetres) a la piscina del carrer Begur de Barcelona.
El Repte del Calendari és una iniciativa que va nèixer l’any 2012 impulsada per la secció de natació màster del Club Esportiu Mediterrani, amb dos objectius. El primer, tancar l’any fent el que més els agrada, nedar. El segon, recollir donatius per a la Fundació Canpedró, un centre que ofereix serveis bàsics per a la gent del barri de Sants, com un menjador social, infermeria, acollida, colònies d’estiu, o dinamització cultural i educativa.

En la primera edició van ser una setantena els nedadors que van completar el Repte, al 2015- l’última edició cel·lebrada- van ser 135, i enguany s’espera participació rècord: 140 persones inscrites, provinents de tot Catalunya: Girona, Tarragona, però sobre tot de clubs de Barcelona com el Badalona, Masnou, Hospitalet i molts d’altres.


10 sèries de 100 metres per cada mes de 2017
Dissabte els nedadors formaràn equips individuals o de més d’un membre, i cada equip haurà de completar un total de 120 sèries de 100 metres, és a dir, 10 sèries per cada mes de l’any. La nedada començarà a les 11 en punt i l’última sèrie de 100 es completarà a les 16 hores.

Per a formalitzar la seva inscripció, els nedadors han d’acudir a la piscina el dia de la prova amb productes específics que el centre de Canpedró de Sants necessita. Enguany es recolliràn aliments infantils, llet en pols, bolquers, paper higiènic, tovallons de paper i oli. De fet, el Medi ja ha col·locat una caixa a l’entrada de la piscina del carrer Begur on qualsevol que ho vulgui pot dipositar aquests productes durant tota la setmana prèvia al Repte.

No hay comentarios: